Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Skorpion píše:A nechcem pocut ani slovo! :-D
pravda, nova doba. Menim: A nechcem vidiet ani jeden GIF :-D
Skorpion píše: Zhorsuje to inak nas dobry image. ... A nechcem pocut ani slovo! :-D
Obrázek
andy_hawk píše:Brad Marchand "highlights" :grc:
A nikdo tomu chujovi nenaloží. Doufám, že si tu pravou nohu, která je v jeho případě hlavně u faulu aktuální vykurví tak, že bude mít po kariéře. zm*d trpasličí :bitka3: :ho*no: :grc:
Tak nakonec dobrá zpráva: Bergeron proti TOR nastoupí! :yes:

Patrice Bergeron is day-to-day with a lower body injury.

Spooner pravděpodobně proti TOR jako první centr.
http://thehockeywriters.com/an-open-let ... -marchand/

Za istých okolností by sa tento list mohol dostať aj k Marchandovi, keďže The Hockey Writers je populárny web a v USA ho číta podľa mňa dosť ľudí. Marchanda nemám rád práve pre jeho špinavé zákroky, no dúfam, že sa už poučí a konečne prestane robiť sprostosti. Nepekné fauly mu ničia už beztak pošramotený imidž.
takže Boston si môžeme škrtnúť zo zoznamu kandidátov na postup
:hroza: :bye2: :klobuk:

Pokud Phila teď zaváhá, tak budou ještě za větší nýmandy než my. :!:
:cry: Som bola v poriadnom soku, ked mi v plnom pracovnom nasadeni pipol mobil...takmer som sa zhegla zo stolicky...

Bude mi chybat, predsa stravit s nim 10 sezon.....na Cup mu nikdy nezabudnem :wub:

Podla mojho nazoru je to dost velka chyba, radsej ani neuvazujem, kto vsetko prichadza do uvahy, no podla toho co nam tu Swee predvadza tak mi je az na blutie.

Pred casom sa Julien vyjadril, ze hracsky material ktory BOston aktualne ma, nedovoluje nehrat na plno v kazdom zapase ak chceme byt uspesni a jednoducho naznacil tym, ze potrebujeme posilnit. On sam si zrejme uvedomoval ze nas kader nie je konkurencie schopny a to ze sa zubami nechtami ddrzime okolo postupovych vod je fakt ako zazrak.

Od zaciatku sezony nam netahaju klucovi hraci tak ako maju, nevynecham ani sustavne pretazovanie Raska, ktore je urcite nemalym percentom prispene k vacsiemu poctu inkasovanych golov, ved nemame adekvatnu dvojku v brane, Khudobin ma sklamal a McIntyre nie je dost zrely na NHL. Jednoducho vedenie sa zas dalo opit rozkom. Sice obrana je oproti minulemu roku silnejsia, predsa ma hrozne naserkal podpis Kevana Millera, na dva roky tusim a pricom je to porcelanovy hracik, co dokazuje aj tuto sezonu. Osobne som si myslela ze vykupia zo zmluvy aj McQuaida a dame priestor nejakemu talentu resp. mladisemu hracovi. Priam zazrakom sa prvu polku drzal Carlo, no zacina kopit chyby a forma mu odisla nevedno kam. CO sa tyka CHaru, musim povedat ze nehra vyslovene zle, len jendoducho uz vidno nejaky ten krizik na chrbte a hokejovy dochodok sa blizi co nevidiet. Takisto nema skvelu sezonu ani Krug, no ten to aspon vynahradza bojovnostou a zas je snad lidrom pocte asistencii uz obrancov. a taky Collin Miller musi byt fakt smutny, slubny obranca a nehrava tolko kolko by mozno aj sam chcel, a urcite si aj fanusikovia predstavuju viac jeho na lade...ako Kevana.... :hroza:
Co sa tyka utoku, tu takisto je to bieda, hoci mena na to mame...len vidim ze chemia je uplne v prdeli...hlavne Bergy a Krejci....mam citak ze asi Krejci moze byt vymeneny...kto vie....tesi ma aspon vykon Pasternaka, hoci aj ten sa nevyhol hluchemu obdobiu, ale ak snad to ma za sebou....
Ked hrali mladi Schaller, Czarnik, ti sa mi po urcitom case pacili, zvykli si na Julienov styl a vedeli hra, idealni hraci do 3-4 formacie....

A Backesovi neviem jeak prist na chut, vyvolava vo mne rovnake emocie ako Loui ked tu bol....asi mam prehnane ocakavania :-D

Co viac dodat? asi ze Dakujem Julienovi za nezabudnitelne zapasy :poklona: a prajem mu vela zdaru v novom posobisku.
ajajaj, to nie je mila sprava. Dlhodobo sa nam nedari podavat konzistentne vykony a v takej sitaucii nie je zmena trenera prekvapenim. To je vsak zivot. Velka vdaka Julienovi za skvelu pracu, ktoru pre nas odviedol a hlavne the Cup! :klobuk:
Cehlarik called up!!!! :hop:
hned ho berme
"Hrdinovia" Sweeney a hlavne Neely ktory chcel Juliena odvolat uz niekolkokrat v minulosti nenabrali ani stipku odvahy aby sa jeden z nich postavil na lavicku a ukazal aky "skvely" kader poskladali... Este si na oznamenie jeho konca a tlacovku vybrali cas kedy sa v Bostone konala oslava Super Bowlu aby boli fanusikovia a media myslou uplne inde... naozaj ukazali svoj "charakter" v plnej miere.

V konecnom dosledku Julien sa aspon dostal z tejto hlupej situacie von a moze si v klude vyberat z ponuk ktore sa mu budu ozyvat predpokladam aj hned dnes. Plat ma garantovany az do konca buducej sezony cize nikam sa nemusi ponahlat.

Myslim ze hraci ktory najviac stali za Julienom ako napr. Bergeron, Marchand, Chara napriek svojej profesionalite v najblizsich zapasoch na dno moznosti nepojdu a vobec by som sa necudoval ked Zdeno (ci dokonca Bergy) bude suhlasit s vymenou do timu s najvyssimi ambiciami.

Doteraz som videl nase sance na PO tak na 40-50% po tejto vymene to vidim na menej ako 20%.
To je svinstvo najvyššieho kalibru....mne až potom došlo že u nás sú oslavy a zrazu toto....príliš veľká náhoda na načasovanie... Shiiiit
..
Mňa teraz bude hrozne zaujímať nie tak meno nového trénera, ako to ako budeme hrať...vo štvrtok hráme so sharks...

Som teda zvedavá či dakto požiada o výmenu....
Fragment z citace Brada Marchanda: "...we win a couple, we lose one, we lose two, we win one, that´s unacceptable this time of year..."

Přesně to, proč pomalu a jistě ztrácíme play-off pozici. Nejsme vyrovnaní ve výkonech, výsledcích, dosud jsme nedokázali udělat vítěznou šňůru.

Ve zbytku února hrajeme 7 zápasů (3 doma, 4 venku) - dvakrát Sharks, derby s Habs, trip na západ,... 14 bodů ve hře, min. 10 potřebujeme jistojistě!
BosBru píše:Přesně to, proč pomalu a jistě ztrácíme play-off pozici. Nejsme vyrovnaní ve výkonech, výsledcích, dosud jsme nedokázali udělat vítěznou šňůru.
Vítejte na stejný lodi. :moj: Teďka se po 18 zápasech vyhrálo 2× po sobě, jinak je to podobná houpačka, fakt hodně podobná sezóna. Bohužel vzájemný zápasy mluví pro Bruins 3:0, což mě štve asi nejvíc, protože je vždycky šance jít před vás v tabulce a body nikde.

Ještě nás čekají dvě vzájemná utkání, obě v Bostonu, takže doufám, že aspoň jednou vám nařežeme. :bitka3:
Cathy píše:Som teda zvedavá či dakto požiada o výmenu....
Mozno len zhoda okolnosti ale Zdeno vynechal utorkovy aj stredajsi trening kvoli "ochoreniu" a jeho start dnes vecer je otazny. Myslim ze pri svojom veku a s velkou pravdepodobnostou konci karieri v 2018 tazko najde motivaciu zrazu hrat ofenzivny styl narocny na korculovanie hore-dole ktory chce priniest Cassidy a popri tom nemat okolo seba ziadneho solidneho obrancu. V buducej sezone ide jeho plat aj cap hit len na 4 mil cize jeho ziskanie timom uvazujucom ziskat Pohar bude takmer bez rizika... (ved taky Kevan Miller ma hit 2,5 a Adam az 2,75 mil).
2x PP: Bergeron ----> Pastrňák :slintac:
Dnešní practice lines:

Marchand - Bergeron - Backes
Cehlárik - Krejčí - Pastrňák
...

Tak snad kluka slovenského šikovného konečně uvidíme v akci... :)
BosBru píše:Dnešní practice lines:

Marchand - Bergeron - Backes
Cehlárik - Krejčí - Pastrňák
...

Tak snad kluka slovenského šikovného konečně uvidíme v akci... :)

laka ma si pozriet aspon tretinu
po prvotnej sokovej terapii sa s odstupom casu clovek na to pozera triezvejsim (aj optimistickejsim) pohladom
v prvom rade bolo velkym prekvapenim, ze po vyhadzove Chiu nedostal v dany okamih kopacky aj Julien
Chiu aj Juliena som si oblubil, v BOS odviedli paradnu robotu a vysledok sa dostavil, obom velke dik, no po vymenovani noveho GM, bolo asi len otazkou casu, kedy dôjde aj na Juliena
vysledky, i vykony boli ako na hojdacke, koniec zakladnej casti sa blizi a a Julienov cas, ked sme 2x nepostupili do PO a realne hrozi 3 vyoutovanie (o com vedenie (majitelia) nechce ani pocut) je tu
Sweeney ma pradaleko od idealneho GM, ale ze by som ho za tento krok ukamenoval to asi nie, nie je to GM "cudzinec", s Neelym "rodeni"" bostoncania , pre ktorych nie je buducnost Bruins lahostajna; tu ja nevidim v nejakych ciernych mrakotach, prospekty su, je na com stavat, aj ked asi je dost ? ako to ti dvaja vo vedeni (ne)zvladnu
zhrnute, podciarknute, treba sa pozerat dopredu, neplackovat, Julien je prec, veeeeelke dik
cepi píše:Obrázek
:klobuk:

Cassidy ako docasna volba a asistent Juliena, 8 rokov pôsobiaci u Providence velke rosady asi riesit nebude, zmena systemu hadam len prospeje, kvitujem povolanie Cehlarika, ktor si svoju velku premieru odkruti dnes prosti kosatkam (19:00sec)
pocas leta mozno pride vedenie s novym koucom, nemam sajnu, osobne by sa mi pozdaval taky expanter Gallant, ktory sa pri pohlade na momentalnu situaciu u Cats, môze kvalitne uskrnat, aale ak by sa Cassidy chytil...

!!! breaking news :-O Zdeno sa nezucastni ani dnesneho rozkorculovania a o tom, co sa suskalo v zakulisi, ked pre udajnu chripku vynechal zapas so sardinkami je potvrdene, nesuhlasi s politikou vedenia a pocas TDL bude ziadat vymenu do ineho klubu :shock: :?
jaaaaj kowi, tie tvoje konspiracne teorie :lol2: ked im v utorok bolo oznamene, ze Julien konci, sok, mozno frustracia najmä u tych ostrielanejsich borcov, ale su to profici, vedia za co a koho hraju, nova motivacia, novy den, trening, zapas a jede sa dal, trenerske vymeny patria k hokejovemu zivotu a ak sa nedari podla predstav vedenia, resp. im nepasuje do celkovej koncepcie, riesi sa vymena a verim tomu, ze hraci uz nejaky cas nejakeho tusaka mali (inak Z uz fit a dnes v prvej obrannej:)

z uvodneho zapasu po vymene trenera je kkcina predcasne sa vytesovat, ale bol to zapas, ktory by mohol nieco naznacovat a docitat sa, ze sme de facto odpisani z PO:) a to uz preco, rozpustili sme kader, namiesto hracov sme najali upratovacky?, o co mame horsi kader ako Sens-Leafs (to inak nechapem), v daleko väcsich srac*ach su momentalne Wings (ti uz dosrackovali uplne), kde su Bolts. ci Flyers, ktori su v hre najmä vdaka ich paradnej 10w serie a podobna winner seria, chyba nam k tomu, aby sme opät nestresovali, kolkokrat sme odsrali vitazny zapas, o ementaloch v obrane nevraviac

verim tomu, ze nova metle dobre metie, tesim sa na TDL pocas ktoreho by sme mali byt konecne aktivnejsi, prioritou bude poriesit G backup, lebo spoliehat sa na zdraveho Raska a jeho 70 odohratych zapasov wtf ten farmarsky zemiak uz nechcem v brane vidiet, pozhanat do top6 ku Krejcimu a Pastovi partaka, pochybujem, ze obetujeme Krejciho, ked prave k nemu potrebujeme niekoho dohodit, ale v NHL jeden nikdy nevie dnes si medvedom zajtra kojotom; mozno dnes Cehlarik hetrik a vybavene; co sa tyka prievanu smerom von vidim to na Spoonera

pomaly ale isto sa muiíme spoliehat aj na zakopnutia superov a vzajomne zapasy s konkurenciou v boji o PO uz budu mat iny naboj, strasiakom pre nas je pocet odohratych zapasov oproti konkurentom, taki ostrovania, ci senatori...ja v to PO verim
dnes s nechcenym Khudobinom, tak to som zvedavy, ale asi vzdy lepsie ako s farmar.zemiakom
Cehlarik potvrdeny v 2.lajne
Z v obrane
Beleskey HS
cepi píše:dnes s nechcenym Khudobinom, tak to som zvedavy, ale asi vzdy lepsie ako s farmar.zemiakom
Únorový zisk G back up je, řekl bych, zásadní záležitost. Vedení chce jednoznačně play-off, ovšem Rask při tom velkém zatížení nemusí poslední třetinu regularu vydžet, nedejbože, kdyby se zranil.
Tradičního celku se dočasně ujal Cassidy, do začátku února Julienův asistent. Pro Pastrňáka se nic zásadního nezměnilo, nepohoršil si. Ba naopak. Vždyť s Cassidym se dobře zná a říká o něm: „Je to skvělý kouč.“

Cassidy, bývalý zadák, jej vedl na farmě v Providence. „Mám na ty časy jedině dobré vzpomínky. Byl to pro mě první kontakt se severoamerickým hokejem, bylo mi teprve devatenáct a ́Butch ́ mě toho hodně naučil,“ usmívá se v interview pro klubovou televizi Bruins.

Boston pod Cassidym napoprvé zabral a porazil San Jose přesvědčivě 6:3. „Šli jsme do zápasu přeci jen trochu více nabuzení,“ přiznává Čech.

Zdroj: http://hokej.idnes.cz/hokej-david-pastr ... 43_nhl_elv" onclick="window.open(this.href);return false; :good: :oslava:
yop dalsia vyhra nad timom zo Zapadu (ta so mitchi) a Sweeney bude coskoro za boha :lol2:
Zaujimavy zapas, vidno ze prechadzame na iny styl hokeja, a miestami mame zn toho trosku plne gate, ale snad sa to coskoro utrasie. Khudobin :panika: ten si je taky isty, ja ked ja chodim po lade.....dufam ze sa ho zbavime.

Velmi ma potesil vykon Cehlarika, hral s rozumom, ked sa trosku otuka tak si myslim, ze bude platnym hracom.....snazil sa hlavne drzat to co mu povedali, vacsinu casu travil v predbrankovom pristore, ale aj na kridle daval dobre nahravky, cital hru....s chlapcami si rozumie, snad bude hrat aj dalsi zaps...konieckoncov hrame iba zajtra potom tyzden pauza....ale to tusim nemozu ani spolu trenovat ak som dobre pochopila ten bye week

V uvode zapasu ma sral Marchand s Bergeronom, ale hlavne prvy menovany si neskutocne pretahoval striedania, zrejme mu dakto daco povedal - zrejme aj na margo pastovej chyby pri prvom gole Nucks, ked zle nahral a Marchand v tom momtene tusim isiel alebo striedal, neviem uz..... a od druhej tretiny uz to nerobil.
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG