po prvotnej sokovej terapii sa s odstupom casu clovek na to pozera triezvejsim
(aj optimistickejsim) pohladom
v prvom rade bolo velkym prekvapenim, ze po vyhadzove Chiu nedostal v dany okamih kopacky aj Julien
Chiu aj Juliena som si oblubil, v BOS odviedli paradnu robotu a vysledok sa dostavil, obom velke dik, no po vymenovani noveho GM, bolo asi len otazkou casu, kedy dôjde aj na Juliena
vysledky, i vykony boli ako na hojdacke, koniec zakladnej casti sa blizi a a Julienov cas, ked sme 2x nepostupili do PO a realne hrozi 3 vyoutovanie
(o com vedenie (majitelia) nechce ani pocut) je tu
Sweeney ma pradaleko od idealneho GM, ale ze by som ho za tento krok ukamenoval to asi nie, nie je to GM "cudzinec", s Neelym "rodeni"" bostoncania , pre ktorych nie je buducnost Bruins lahostajna; tu ja nevidim v nejakych ciernych mrakotach, prospekty su, je na com stavat, aj ked asi je dost ? ako to ti dvaja vo vedeni (ne)zvladnu
zhrnute, podciarknute, treba sa pozerat dopredu, neplackovat, Julien je prec, veeeeelke dik
cepi píše:
Cassidy ako docasna volba a asistent Juliena, 8 rokov pôsobiaci u Providence velke rosady asi riesit nebude, zmena systemu hadam len prospeje, kvitujem povolanie Cehlarika, ktor si svoju velku premieru odkruti dnes prosti kosatkam
(19:00sec)
pocas leta mozno pride vedenie s novym koucom, nemam sajnu, osobne by sa mi pozdaval taky expanter Gallant, ktory sa pri pohlade na momentalnu situaciu u Cats, môze kvalitne uskrnat, aale ak by sa Cassidy chytil...
!!! breaking news

Zdeno sa nezucastni ani dnesneho rozkorculovania a o tom, co sa suskalo v zakulisi, ked pre udajnu chripku vynechal zapas so sardinkami je potvrdene, nesuhlasi s politikou vedenia a pocas TDL bude ziadat vymenu do ineho klubu
jaaaaj kowi, tie tvoje konspiracne teorie

ked im v utorok bolo oznamene, ze Julien konci, sok, mozno frustracia najmä u tych ostrielanejsich borcov, ale su to profici, vedia za co a koho hraju, nova motivacia, novy den, trening, zapas a jede sa dal, trenerske vymeny patria k hokejovemu zivotu a ak sa nedari podla predstav vedenia, resp. im nepasuje do celkovej koncepcie, riesi sa vymena a verim tomu, ze hraci uz nejaky cas nejakeho tusaka mali (inak Z uz fit a dnes v prvej obrannej:)
z uvodneho zapasu po vymene trenera je kkcina predcasne sa vytesovat, ale bol to zapas, ktory by mohol nieco naznacovat a docitat sa, ze sme de facto odpisani z PO:) a to uz preco, rozpustili sme kader, namiesto hracov sme najali upratovacky?, o co mame horsi kader ako Sens-Leafs
(to inak nechapem), v daleko väcsich srac*ach su momentalne Wings
(ti uz dosrackovali uplne), kde su Bolts. ci Flyers, ktori su v hre najmä vdaka ich paradnej 10w serie a podobna winner seria, chyba nam k tomu, aby sme opät nestresovali, kolkokrat sme odsrali vitazny zapas, o ementaloch v obrane nevraviac
verim tomu, ze nova metle dobre metie, tesim sa na TDL pocas ktoreho by sme mali byt konecne aktivnejsi, prioritou bude poriesit G backup, lebo spoliehat sa na zdraveho Raska a jeho 70 odohratych zapasov wtf ten farmarsky zemiak uz nechcem v brane vidiet, pozhanat do top6 ku Krejcimu a Pastovi partaka, pochybujem, ze obetujeme Krejciho, ked prave k nemu potrebujeme niekoho dohodit, ale v NHL jeden nikdy nevie dnes si medvedom zajtra kojotom; mozno dnes Cehlarik hetrik a vybavene; co sa tyka prievanu smerom von vidim to na Spoonera
pomaly ale isto sa muiíme spoliehat aj na zakopnutia superov a vzajomne zapasy s konkurenciou v boji o PO uz budu mat iny naboj, strasiakom pre nas je pocet odohratych zapasov oproti konkurentom, taki ostrovania, ci senatori...ja v to PO verim