Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DETROIT RED WINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Foreurs vyhrali QMJHL, Mantha s víťazným gólom na 4-3 v poslednej minúte siedmeho zápasu.

V piatok otvoria zápasy Memorial Cup-u proti Londonu v Londone.

TSNBobMcKenzie 4m
According to @TSNquizmaster, that's 81 goals in 81 GP for Mantha. 57 in 57 reg season; 24 in 24 playoffs. No math major but that's GAG.

:sisi: o nahradenie Franzensteina sa báť veru nemusíte. :good:
Uvidíme, má náběh jít up a ukázat se. Nejde ještě ani tak o góly, ale o to, že je to fyzicky velmi vyspělý hráč, nebojí se sebrat a (s)prostě najet před bránu, přetlačit obránce, jít do souboje. Takový Athanasiou, u toho mám strach, že dostane pár kolen a přijde o to kouzlo..
Mantha bude superhvězdou a odehraje celou kariéru za Red Wings :klobuk: Snad nastoupí už teď a nebudou ho trápit na farmě.
Leo píše:Mantha bude superhvězdou a odehraje celou kariéru za Red Wings :klobuk: Snad nastoupí už teď a nebudou ho trápit na farmě.
prosim ta, hovorime o wings... mantha sa do prveho timu dostane az ked franzen po vyprsani zmluvy ukonci karieru. dovtedy podpisu este zopar 38+ rocnych hracov aby im nahodou nechybal depth :giggle:
Getzo5 píše:Foreurs vyhrali QMJHL, Mantha s víťazným gólom na 4-3 v poslednej minúte siedmeho zápasu.

V piatok otvoria zápasy Memorial Cup-u proti Londonu v Londone.

TSNBobMcKenzie 4m
According to @TSNquizmaster, that's 81 goals in 81 GP for Mantha. 57 in 57 reg season; 24 in 24 playoffs. No math major but that's GAG.

:sisi: o nahradenie Franzensteina sa báť veru nemusíte. :good:

fantasticka cisla, snad to prenese i mezi dospele.


Petrik: bude si muset pockat :-( porad tam mame hodne lepsich hracu - Samuelsson, Cleary a tak..tem nemuze konkurovat ani v nej forme.
Ninety91one píše:by nas fans Ottawy uz asi nenavideli, nejdrive Alfred a ted Spezza
Tak ještě Ryan by nebyl špatný :-D
Ninety91one » 14 kvě 2014, 13:02 píše: Petrik: bude si muset pockat :-( porad tam mame hodne lepsich hracu - Samuelsson, Cleary a tak..tem nemuze konkurovat ani v nej forme.
Ano, pokud nedá v těch třech zápasech co dostane aspoň sedmadvacet gólů, tak Ken napíše, že ´...is not ready for real man game´ nebo podobný slint a vezme nějakého druhoválečného veterána. :eek2: :lol2: :lol:

No, vpravdě, myslím, že bude chtít Manthu do prvního týmu. Bude se chtít pochlubit svou prací, že dokáže i do budoucna stavět tým. Stalo se to s DeKeyserem (za 4-5 let může být top ligový D, pokud bude improving jako dosud a nebude hrát v páru s nějakým hercem typu Q), Mantha podle mě bude druhý takový. + Svoji pozici hráči jako Sheahan, Jurčo, Glend obhájili, nemůže se vykecávat do nekonečna.

Kdyby měl kontrakt na dalších 10 let, tak tomu tak nebude, tady ale myslím, že si owneři trochu situaci pohlídají a budou chtít výsledky, hlavně od sezón finále s Pit to šlo hodně dolů (to, jak to vypadalo vloni, to byla spíš souhra všeho možného). To vidí každý, že tým potřebuje trochu radikálnější můvy.

Nejsem miliardář a majitel, tak můžu jen číst z mlhy, ale mně by se v té pozici rozhodně nelíbilo, že jsme tradičně na maximu capu a přitom se na smlouvách veze minimálně 10M (těmeř doslovně) mrtvého zboží a to minimálně.

Chci se dočíst o nějakém D, který tenhle tým posílí, chci vidět soupeře v slzách po Manthových přídělech, chci vidět Cháru a jeho další flatfooty za Nyquistem. Do řiti, tohle je Detroit Red Wings, ne se křečovitě tahat o playoff s kolem ´o Busu (to není myšleno nějak špatně).

Když vidím Toronto, tak tohle NE.
nj, ale malokdo pusti nejakeho top obrance, jedine nejaky tym, ktery doslova propadl..jenze tam zas neni moc z ceho vybirat.

A tady Manthuv gol, komentator uplne v prdeli :-D

http://tvasports.ca/hockey/lhjmq/cest-u ... a-13052014" onclick="window.open(this.href);return false;


mimochodem, tady takova docela zabavna prediction, ktere vznikla cca pred 2 roky, vyjde to? :-D


Now for the Detroit Red Wings. Starting at LW, the season hits leader and penaty minutes leader, coming in at 6-5/235 pounds: Mike-The Left Bower-Mckee! At center, the regular season goal scoring leader measuring in at 6-3/210 pounds: Anthony-Crimson Death-Mantha! At RW, season totals of 25 goals and 150 penalty minutes, tilting the scales at 235, standing 6-5: Mike-The Right Bower-McCarron! At right defense, the current Norris Trophy winner, coming in at 6-4/215 pounds: Ryan-The Sniper-Sproul! On the Left D, The Captain. Standing in at 6-3/215: Danny-The Flying Dutchman-DeKeyser! In the crease, the grumpy old man. The league MVP: Jimmy Howard!
Jirik19 píše:Tak ještě Ryan by nebyl špatný :-D
Bobby sa uz nevie dockat ako buduce leto podpise vo Philly ako FA :wink2:
Bobby by se mi libíl, ale my máme přece Mezka :frajer2:
kajo píše:Bobby sa uz nevie dockat ako buduce leto podpise vo Philly ako FA :wink2:
Na to hodně rychle zapomeň, to bych se musel asi poblít z toho :grc: Měli jste možnost minulý rok, nevyužili jste toho. Bobby i Ottawa jsou otevření jednáním o nové smlouvě, snad se tedy dohodnou. Sezonu začal skvěle, ale od lsitopadu byl zraněný a oddaloval operaci, proto pak šel i v zimě a na jaře dolů. Příští sezonu to bude v Ottawě válec.
Mne je to aj tak fuk...Ryan by sa k Girouxovi hodil, ale ak nebude, tak nebude. Ale aj sens vazne vytrejduju Spezzu, na PO dalsiu sezonu mozu zabudnut a neviem, neviem ci by sa tam Bobby chcel upisat dlhodobo....

(a to, ze jeho oblubeny tim je flyers, snad pisat netreba)
Ano, jako malý fandil Flyers, ale podle mě jste prostě tu ideální šanci na něj propásli loni.
kajo píše:Ale aj sens vazne vytrejduju Spezzu, na PO dalsiu sezonu mozu zabudnut
Takhle bych to zase nevnímal. Na PO jim nakonec chybělo jenom 5 bodů, to při té jejich defenzivně tragické sezoně není žádná katastrofa. Mrkni pod ottawský topic, podle mě mají příští rok slušnou šanci, pokud vyřeší obranu. Za Spezzu dostanou velkou protihodnotu.
my chceme pravaky, my chceme pravaky. Ted USA PP a z peti hracu ctyri pravaci:) Babcock musi z Hollanda silet

mimochodem -


http://www.mastercardmemorialcup.ca/art ... game-times" onclick="window.open(this.href);return false;

All nine games of the championship will be broadcast live on Sportsnet and TVA Sports.

nemate nekdo link, kde by to mohlo byt?
Mne to zase presne na detroit vychadza… posilu do obrany potrebuju a boyle im zapadne do vekoveho priemeru :hmm: U mna je to jeden z najjasnejsich kandidatov na dres s okridlenym kolesom (a to bez srandy)
Tak Petrik, nepochybujem, že DannyBoy je na našom zozname vytipovaných posíl. Ak narážaš na náš age average, tak neboj, dinosaure idú v lete ta het, Cleary, Sammy, Bertuzzi už u nás nebudú. Avšak tejto nálepky sa snáď nikdy nezbavíme.
A Detroit potřebuje praváka do obrany jako sůl a podle mě společně s křídlem do top 6 půjdou nejvíce právě obránci pravákovi.
Krídlo do top6, hm, nemyslím si, že toto budeme riešiť, máme Manthu, ktorý ak spraví impress v training campe, tak ostane v 1.tíme, sám Holland sa tak vyjadril a dodal: "If Anthony Mantha is ready and he beats somebody out, he'll play in the NHL." :wink2:

My útočníkov nemáme kam dať, máme full. Obrana potrebuje 1-2 solídne overené mená, potom budeme ok.
uz je moc velky obrazek, takze pouze takto. asi uz zkousi Pashovu klouzacku :klobuk:


http://giant.gfycat.com/ShockedFalseFirefly.gif" onclick="window.open(this.href);return false;



:-O :good:
tomasinho píše:podle mě jste prostě tu ideální šanci na něj propásli loni.
Nevim, o jaky sanci porad hovoris? Ducks chteli 1st round pick a jednoho hotovyho mladyho hrace + drobny. Urcita sance tu sice byla, ale stalo by nas to dost razantne budoucnost. A vzhledem k situaci v nasi obrane by to byly vyhozeny assety.
Pokud se podivam na nas caphit za rok, muzem mu nabidnout libovolnou smlouvu, kolik si rekne a bude zalezet jen na nem, jestli vedle G-ho, a s Masem za zady, stoji o Maurice Richarda a nekolik :cup:, nebo ne :neviem:
No loni byl prostě k mání, příští bude těžko, podle mě v Ottawě poedepíše, byli by tam hloupí, kdyby si ho nechali utéct. A protihodnota? Však my jsme taky nedostali nic extra. Myslím, že jste mohli nabídnout možná i víc než oni. Když vemu balíček Schenn, 1st round pick a něco k tomu, tak myslím, že by po tom Murray skočil.
tomasinho píše: A protihodnota? Však my jsme taky nedostali nic extra.
Tohle nemůžeš myslet vážně?
tomasinho píše: A protihodnota? Však my jsme taky nedostali nic extra.
V podstatě tři 1st roundeři je jako málo? :lol2:
No myslel jsem jako okamžitý návrat, hráčská protihodnota prostě minimální. Silfverberg není žádná hvězda, Noesen v NHL ještě nehrál a teď byl celou sezonu mimo s kolenem. Takže jsem rád za 1. kolo, kvůli kterému máme 10. pick (možná ho trejdnem stejně při hledání 2. centra), ale za top střelce, který dal 4x v řadě +30 gólů bych si představoval trošku vyšší protiváhu.

Když řekneš tři 1st roundeři, tak to zní skvěle, realita je však trošku jiná.
Celkově jsme tedy výbornému depthu touhle změnou nic neztratili, ale ani nezískali, ubyl nám top střelec, přišel spíše defenzivně laděný útočník. Pomohli jsme si na platech, kde jsme chtěli udělat místo pro druhého centra, kterého do teď nemáme. Noesen bude mít návrat po zranění těžký, ale v předcházející sezoně poklesla jeho bodová produktivita i v OHL.
tak Teemu posledni gol v PO, to uz je jak pres kopirak ty jeho goly :-D

takze ted uz focus pouze na memorial cup a pak uz zacne to prave :cinka:


https://www.youtube.com/watch?v=bcH7d8lM0bA" onclick="window.open(this.href);return false;

tohle je predesly

https://www.youtube.com/watch?v=xIy41KjmCZ0" onclick="window.open(this.href);return false;

:good: :good:
The club will try to re-sign Gustavsson, who's an unrestricted free agent. If he leaves, I think they'll look for another veteran free agent to back-up Howard next season. I think they'll keep Mrazek in Grand Rapids for another season, where he'll continue his development by playing 60 games, rather than watching 60 games as Howard's backup.

Už to začíná :hroza:
Jirik19 píše:The club will try to re-sign Gustavsson, who's an unrestricted free agent. If he leaves, I think they'll look for another veteran free agent to back-up Howard next season. I think they'll keep Mrazek in Grand Rapids for another season, where he'll continue his development by playing 60 games, rather than watching 60 games as Howard's backup.

Už to začíná :hroza:
Si dělají prdel :scare: :sok:
13157 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES