Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DETROIT RED WINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://www.mlive.com/redwings/index.ssf ... p_ido.html

Vinny sa veľmi pekne o nás vyjadruje, že vyrastal na Detroite :sok: :good:

Dreger z TSN tvrdí, že Toronto, Montreal a Detroit by mali mať najvyšší záujem o VL a prvé ponuky by mali byť cca 3 roky na 4,5 až 5 mil ročne...pokiaľ nebudú vyššie, zoznam tímov sa rozšíri...

http://video.tsn.ca/?dl=main/latest/1/0/955680/clip/368 Tu je celá Dregerova analýza

Verím, že si Vinny vyberie správne. To, že po ňom pôjdeme, tak o tom nepochybujem, taký hráč nie je na trhu každý deň, líder, kapitán, bývalý 100 bodový hráč, 50 gólov dosiahol, ešte kľudne 20-25 gólov streliť môže, to bohate stačí. :pray: Vinny
Detroit Red Wings re-signed (D) Jakub Kindl to a four year $9.6 million contract.
:thumbsup: Kindl dostáva definitívne úplnú dôveru, odohral dobrú sezónu, síce občas ešte chyboval, ale to sa všetko zlepší, má 26, všetko pred sebou. Ešte Andy, Gus, Smitty a Brunny. Včera som akurát pozeral Stanley Cup parade v uliciach Detroitu z roku 2008, pri pohľade na Clearyho ma chytila taká nostalgia, v play-off perfektné výkony, ale jeho čas v DET sa naplnil, Valtteri by mohol ostať, ale to by nemohol pýtať tak veľa. Obom ďakujem za ich odvedené služby a veľa šťastia v ďalších pôsobiskách, miesto si určite niekde nájdu :ahoj:

Inak Brunnerom si nie som celkom istý, pýta výrazné zvýšenie platu a minimálne dvojročnú zmluvu... :nervozny:
Obrázek


First round (20th): Anthony Mantha, right wing, 193 cm, 86 kg (Val-d'Or, QMJHL)

Obrázek



Osobne môj vysnený hráč, veľmi som ho chcel, dúfal som že nám ostane, pri pickoch pred nami som tŕpol, aby ho niekto nevyslovil. Pôvodne sme dúfali, že nám ostane Nichuskhin, toho však zobrali oveľa skôr, ale Mantha je super výber, som dokonale spokojný. Je to veľký (192 cm) pure goal-scorer, vie si nájsť miesto na skórovanie. Jediný 50-gólový hráč dostupný na drafte, môže byť z neho nový Franzen. Na čom musí popracovať, je ešte defenzíva. Má potenciál stať sa perfektným 30-40 gólovým strelcom, ale môže to byť aj presný opak. Jeho ďaľší problém je, že je streaky player, čiže niečo ako Franzen, teda veľmi inconsistent. Ak toto vyrieši, tak sa o neho nebojím.

Second round (48th): Zach Nastasiuk, right wing, 185 cm, 86 kg (Owen Sound, OHL)

Obrázek


Tomuto hovorím perfektný výber, Zach je 185 cm vysoký pravý two-way krídelník schopný hrať pred bránou, ale má aj šikovné ruky, v mock draftoch bol predpovedaný na 1.kolo. Jeho hra je prirovnávaná ku Kuleminovi, avšak Nastasiuk hrá viac fyzický hokej. Jedna z vecí, na ktorej musí popracovať, je korčuľovanie, zlepšiť by mal hlavne prvé dva kroky pri zrýchľovaní. Že sa zlepší, o tom nepochybujem, je to tvrdo pracujúci hráč, je predpovedaný na kvalitného 3rd line wingera, ktorý bude perfektný v oslabeniach.



Second round (58th): Tyler Bertuzzi, left wing, 183 cm, 81 kg (Guelph, OHL)

Obrázek


Včerajší výber získaný od San Jose sme použili na Bertuzziho synovca Tylera. Očakávalo sa, že bude vybraný neskôr, šéf amatérskeho scoutingu Joe McDonell povedal, že je to tak trochu potkan, prirovnáva ho ku Shawovi zo Chicaga, je proti nemu ťažké hrať, vie sa dostať pod kožu. Na začiatku roka a v priebehu sezóny mal zranenia, potom sa z nich ale vystrábil a zlepšil sa. McDonell sa vyjadril, že veľmi po ňom túžili a sú radi, že im ostal.

Third round (79th): Mattias Janmark-Nylen, center, 185 cm, 86 kg (AIK, Swedish Elite League)

Obrázek


Hakana Anderssona upútal už v sezóne 2011-12, kedy stanovil juniorský rekord nazbieraním 61 bodov v 40 zápasoch. Dobré korčuľovanie, šikovné ruky, tvrdo pracujúci a hockey IQ na slušnej úrovni, potrebuje však zosilnieť. Na to, že má už 20 rokov, je to ešte dieťa, dokonca ešte nevie, či bude hrať hokej profesionálne. Zatiaľ hrá hokej preto, lebo ho miluje. Avšak potenciál tam určite je.

Fourth round (109th): David Pope, left wing, 188 cm, 85 kg (West Kelowna, BCHL)

Obrázek


Veľký, vysoký, chudý krídelník, už teraz má vraj strelu hodnú NHL. Jeho výhodou je, že vie hrať na oboch krídlach a dokonca aj na centri, ale potrebuje skutočne nabrať množstvo sily. Môže sa stať dobrým 3rd linerom, we'll see, ale skill tam je.

Fifth round (139th): Mitchell Wheaton, defenseman, 193 cm, 104 kg (Kelowna, WHL)

Obrázek


Najťažší hráč spomedzi všetkých ôsmych vybraných. Veľmi dobré hokejové myslenie, perfektná work ethic, výborne vozí puk, výborné defenzívne inštinkty, zlepšiť ale musí pohyb na ľade, to je jeho najväčší problém.



Sixth round (169th): Marc McNulty, defenseman, 198 cm, 84 kg (Prince George, WHL)

Obrázek


Na svoju výšku dobré korčuľovanie a ruky, zlepšovať sa ale potrebuje najmä v posilke, potrebuje nabrať kilá a musí byť viac konzistentný. Presadiť sa ale môže, no minimálne 4-5 rokov to potrvá, možno aj viac.

Seventh round (199th): Hampus Melen, right wing, 188 cm, 75 kg (Tyngsryd, Swedish Juniors)

Obrázek


Pracuje tvrdo, má šikovné ruky a dobré hokejové myslenie, samozrejme ale musí zosilnieť. Angažoval si osobného trénera a zo 67 kilogramov pribral na 75. Vo švédskej U18 mal výborné stats, uvidíme, dá sa len získať.


Takže draft za nami, najbližšie piatkové otvorenie trhu bude zaujímavejšie, verím, že bude pre nás úspešnejšie ako minulý rok :pray:
Alfredsson :nono: jeho úlohu si nedokážu vůbec představit. Holland :slap: Sniper třeba :neviem:
nemám slov :-(
No uvidíme jak to bude klapat. Snad Holland ví co děla. Ale pro mne to je takové rozporuplné.
Alfredsson geniálny podpis na rok, priniesie skúsenosti, kvalitu, jeden rok v sebe má, bude mentor mladých (Nyquist, Andersson, Tatar), jediné čo nie je ok je ten cap hit, ale to prežijem.

Weiss tiež super, dĺžka ok, peniaze ok, toto z nás robí v útoku výborný tím, ale čo je horšie, s čím sa treba vysporiadať. Treba podpísať Smitha, Nyquista, Anderssona a cap space sa nám dosť zmenšil. Máme 16 útočníkov + Tatar :D To dáme nejak, calm :ciga:

Nateraz som veľmi rád. Uvidíme čo prinesú ďalšie týždne, niečo treba urobiť.
No ja potrebujem aby detroit hral tatara a jurca a nie nejakych dochodcov.
Flipe díky za vše :klobuk: Ať se daří v novém působišti. At´ jsou další tvoje sezóny, lepší než ta poslední u Wings, neboť jsi přestoupil k soupeři největším a tím je moje manželka. Pro ni je Tampa number 1. :-P
mitch » 06 Júl 2013, 10:08 píše:No ja potrebujem aby detroit hral tatara a jurca a nie nejakych dochodcov.
Veď Tatar bude hrať, len sa neplašte toľko všetci. Griffins line už čaká :frajer2:

A samozrejme, ako spomenul Creeper, všetko dobre Flip :klobuk: :oslava: Budeš chýbať, ale náhradu za teba máme, tak sa drž :good:
Pasha » Sob Júl 06, 2013 5:50 pm píše:
mitch » 06 Júl 2013, 10:08 píše:No ja potrebujem aby detroit hral tatara a jurca a nie nejakych dochodcov.
Veď Tatar bude hrať, len sa neplašte toľko všetci. Griffins line už čaká :frajer2:
Ale jedine v Griffins :thubmsdown: keďže priorita bolo podpísať Clearyho, aspoň ste už nad stromom a Anderssona, B.Smitha a Nyquista máte stále nepodpísaných, tomu sa hovorí generačná výmena :cool:
Zjavne si v obraze. To, že sme nad stropom, to je jedno, podpísať Clearyho chceme preto, lebo je líder v kabíne, skúsený veterán, hlavne univerzál, dokáže hrať hocikde. S Tatarom, Gusom aj Andym sa jasne počíta do prvého tímu, moja predstava o útokoch:

Zett - Dats - Abdelkader
Franzen - Weiss - Alfie
Nyquist - Andersson - Tatar
Miller - Helm - Cleary

Na tribúne: Samuelsson, Bertuzzi, Eaves, treba sa zbaviť Emmertona, Tootooa, od veci by nebol ani odchod Quinceyho, bez jeho 3,775 by sa dýchalo ľahšie. Clearyho podpis teraz brzdí to, že nemôžme ísť 10 % nad platový strop, ak tie veci vyriešime, potom bude podpis Clearyho aktuálny, treba sa zbaviť nejakých hráčov. Ale Tatar hrať bude, o to sa nebojte, chémia Griffins lajny fungovať bude. :thumbsup:
Já bych osobně viděl v sestavě Patrika a babrák Cleary ať jde, resp. sedí na tribuně místo Pata. To je bojovník. :cinka: Helm bude ready ? :?: Ten mě teda chyběl. :verysad:
Brendan Smith k arbitráži :bee:
"Red Wings mají po nedávném podpisu Dacjuka a Weisse do budoucna velmi omezený prostor pod platovým stropem, přesto by generální manažer Ken Holland velice rád udržel v týmu některé hráče, kterým po skončení letošní sezóny vypršela smlouva. Patří mezi ně především švédští centři Gustav Nyquist a Joakim Andersson. Oba jsou chráněnými volnými agenty a může po nich sáhnout některý z klubů NHL. Holland potvrdil, že v takovém případě jsou Red Wings odhodlaní dorovnat nabídku a hráče udržet."
Jak toto dopadne ? :?: :scare: :neviem:
Kľud, nikto žiadny offer sheet nedá, RFAs majú čas, najprv treba vyriešiť roster space, zbaviť sa 2 z pätice Bert, Sammy, Eaves, Tootoo, Emmerton, potom sa môžu vyriešiť RFAs a prípadný návrat Clearyho.
Dobre, Smith hotový, ešte Gustav a Andy a nejakých nepotrebných sa zbaviť a pokúsiť sa o nejakého top4 obrancu, ak sa bude dať a potom môžme ísť na to. :thumbsup:
Pasha » pon črc 15, 2013 10:43 pm píše:Dobre, Smith hotový, ešte Gustav a Andy a nejakých nepotrebných sa zbaviť a pokúsiť sa o nejakého top4 obrancu, ak sa bude dať a potom môžme ísť na to. :thumbsup:
:thumbsup: :yes:
Vedení hokejistů Detroitu ocení v příští sezóně NHL svého bývalého hráče Nicklase Lidströma vyvěšením dresu s číslem 5 ke stropu haly. Švédský obránce a jeden z nejlepších Evropanů v historii soutěže se této pocty dočká při slavnostním ceremoniálu v Joe Louis Aréně 6. března 2014 před soubojem proti Coloradu. Třiačtyřicetiletý Lidström strávil všech 20 sezón v NHL právě v dresu Red Wings.

:klobuk: :klobuk: :klobuk: :yes: :yes: :yes:
Tak Joakim Andersson podepsaný. Teď ještě podepsat Gusťu a nějak to povyměňovat a zbavit se nechtěných :? a je hotovo. To je přetlak v útoku a o platovém stropu ani nemluvím. Holland ma co dělat :scare:
Mali sme jednania s Nashvillom o Jordinovi, ktorí by ho radi videli späť, ale tam je tiež podpísaných 14 útočníkov a niekto bude musieť ísť zrejme von aj tam. Trade Samuelssona by bol najvýhodnejší, keďže má najvyšší CH. To je ale na 99 % unreal, pretože má NTC.
http://www.extrahokej.cz/clanek/46763-N ... NNERA_JASN" onclick="window.open(this.href);return false;Á_PRIORITA
Měl jsem ho i rád, ale jak píší: "Silný poslední dojem a nepřesvědčivá dlouhodobá část". V útoku máme značný přetlak a jeho požadavky :bee: na to jak hrál si myslím nejsou adekvátní. Aby vůbec získal NHL job. :?
Creeper » 19 Aug 2013, 16:38 píše:http://www.extrahokej.cz/clanek/46763-N ... Á_PRIORITA
Měl jsem ho i rád, ale jak píší: "Silný poslední dojem a nepřesvědčivá dlouhodobá část". V útoku máme značný přetlak a jeho požadavky :bee: na to jak hrál si myslím nejsou adekvátní. Aby vůbec získal NHL job. :?
Toto všetko pýta kvôli tomu vydarenému play-off :) I mne bol sympatický, na začiatku sezóny mu išlo, ale potom ten slump bol hrozný, vtedy dokonca sedel. Nič to, jeho miesto v pohode zastane Tatar. S Helmom budú nádherne energická dvojica, už sa neviem dočkať.
Pasha » pon srp 19, 2013 11:08 pm píše:
Creeper » 19 Aug 2013, 16:38 píše:http://www.extrahokej.cz/clanek/46763-N ... Á_PRIORITA
Měl jsem ho i rád, ale jak píší: "Silný poslední dojem a nepřesvědčivá dlouhodobá část". V útoku máme značný přetlak a jeho požadavky :bee: na to jak hrál si myslím nejsou adekvátní. Aby vůbec získal NHL job. :?
Toto všetko pýta kvôli tomu vydarenému play-off :) I mne bol sympatický, na začiatku sezóny mu išlo, ale potom ten slump bol hrozný, vtedy dokonca sedel. Nič to, jeho miesto v pohode zastane Tatar. S Helmom budú nádherne energická dvojica, už sa neviem dočkať.
Ja nevím jak ty okurky přetrpět. :evil: Alfie snad zapadne a bude oporou. Helm je prý v pořádku a s Tatatarem by to mohlo jít. Okurky :thumbsdown:
Gustav Nyquist s novou dvouletou smlouvou :wink2: Jak to s platovým stropem dopadne netuším .... :slap:
http://www.extrahokej.cz/clanek/46783-Detroitsk" onclick="window.open(this.href);return false;á_hra_začíná._Nyquist_podepsán
13157 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES