Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#1 PITTSBURGH Penguins vs. BOSTON Bruins #4

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

PIT
38%
13
BOS
62%
21

Me to prijde v pohode debata.. Vo cem taky diskutovat pri vysledku 3:0? :ciga:
Atlantik píše: Ten chalan rekl jen to co bylo nejlepsi pro team. Pokud se ma piskat tak jako v game 1, tak v serii nemame sanci. Jak rikam, Boston svuj natlak na sudich udelal pred serii a nikdo z toho haloo nedelal, pritom breptali a jeste ani nebylo kvuli cemu. Ted breptame my, ale alespon je kvuli cemu. MUSEL to udelat, at uz Crosby, Bylsma, Orpik, kdokoliv..
Co tu pises o rozhodcoch? Ako ovplyvnili zapas? Tym ze vam nedarovali este aspon 3-4 presilovky? Pripadne nejaku minutku-dve presilovku 5 na 3??? Goly ste dostali po obrannom zlihani a Vase sance ostali nepremenene pre NEMOHUCNOST a po SKVELYCH ZAKROKOCH Raska a nasej defenzivy!
Inak 90% debaty je o rozhodcoch tak aspon pridam moj nazor o hokeji.

Az do chvile ked Julien na nasich zvysil hlas (v polovici 2.tretiny) a zacali sme hrat viac na nahodene puky a na suboje pri mantineloch boli Pens lepsi lebo rychla hra hore-dole im vyhovuje viac. Sanci mali dost ale netreba zabudat aj na sance Bruins, len spomeniem nepremeneny najazd Jagra, Bergyho a Marchanda na 1 obrancu, Jagrovu sancu prekonat Vokouna na 2-krat, Kellyho sancu atd.

Dnesny zapas asi opat zacne naporom Pens, ktory musime ustat a cim dlhsie bude 0-0 tym viac Cindy & Co. budu nervoznejsi a pripadny gol na 1-0 pre Bruins moze byt prave to co nam postaci na zlomenie Pens a dalsiu vyhru.

Myslim ze z oboch stran je viac ako pravdepodobne ze pripadne 3 golove vedenie bude znamenat vyostrenie suboja a :box: suboje.

Edit> P.S.: A este treba poukazat na nasu lekciu vo vyhravani vhadzovani... myslim ze Bergy tam vyskolil Crosbyho ako maleho chlapca ked s nim vyhral asi 70% vhadzovani.
Kower píše: Co tu pises o rozhodcoch? Ako ovplyvnili zapas? Tym ze vam nedarovali este aspon 3-4 presilovky? Pripadne nejaku minutku-dve presilovku 5 na 3???
Tohle je samozrejme argument na urovni treti cenove skupiny.. 3 nejpodstatnejsi momenty jsem napsal a ve svem dusledku to zapas ovlivnilo, ale mohlo jeste vic. Kdyby Malkin dostal penalty shot za stavu 0-0, mohl to byt jiny zapas, Bergeron nemel mit najezd a Cooke nemel mit misconduct, to je asi vsechno co k sudim mozno rict, je jasne ze do dalsich zapasu si neco podobneho nemuzeme dovolit, protoze to muze mit na vysledek jeste vetsi dopad nez v game 1.

Zapas ale opravdu rozhodl Rask, nase 3-4 tyce, vas kompaktnejsi vykon a nase postupna frustrace a mizerne zahrana 3.tretina.
este treba poukazat na nasu lekciu vo vyhravani vhadzovani... myslim ze Bergy tam vyskolil Crosbyho ako maleho chlapca ked s nim vyhral asi 70% vhadzovani.
presne na toto som chcel poukazat, nakolko ide o dôlezitu sucast hry
z celkoveho poctu 48 vhadzovani, sme na svoju stranu trhli 32......
pri rovnovaznom stave 5 na 5, sme z 30 vhadzovani boli uspesni 22x......
v ramci hracov

Bergy - 10:6
Kelly - 9:3
Krejci - 5:1

/

Crosby 6:11
Jokinen 6:4 (to bol jediny viditelnejsi uspesny realizator vhadzovani)
Tak, a mozeme ist o druhej na to :cinka:

Obrázek
A dava to NOVA SPORT :petrik: to budeee kinooo :jupi:
V hokeji je vsetko mozne ale myslim ze dnesny zapas je pre Pens DO or DIE cize cakam z ich strany to najlepsie na co maju... uvidime ci to nasi ustoja alebo pripadne ich 'prevalcujeme'
Stipnite ma, dajte mi facku.... toto som necakala ani v tom najkrajsom sne, 4:1 po prvej tretine, ze wau :sok: ved vsetko padlo v hre 5vs5

len nepolavit a hrat tak jak doteraz, wau som v soku

:oops:
:kajo:

po I tretiine 1:4 :rofl: a tucniakom sme na Raska dovolili vyslat dokopy 6 striel......aj z toho bola 1 golova :?
striedanie brankarov po I.tretine, skvele a kvetinka sa hned uviedla :hehe: (aj ked Rask inkasoval podobny vinkel, Ference bol uz kuva asi v satni)
toto bol brutalne dôlezity zaver a odpoved na Sutterovku

19:26 - Brandon Sutter
19:51 - Brad Marchand

toto co predviedla Krejciho formacia pri 3 gole :scare:



ok spät na zem, je len I.tr. za nami, v NHL je mozne vsetko, no ak si to vyslovene neposereme sami.....
Pitts sa uz videli v satni "stastni", ze aj Rask moze dostat gol, ale Marchand ich paradne schladil. Naslapnute to mame perfektne, ale este vydrzat dve tretiny.
Do chatu som pisala ze Ference toto mohol riesit korculovanim a vykryt ten priestor ...a nie ze hned nacahnem na slepo hokejku....netecoval to este tam nahodou?
...co uz odpovedali sme ryhclo...

Krug hra opat vyborne, jednoducho chlapec chytil svoju sancu v prvom time a drzi sa jej, takze dufam ze si tohto chlapca nechame, a s Adamom si skvelo rozumeju :wub:
Bylsma :kajo: Malkin 4:43 ice-time, Adams 5:37. Na game 2 jsme si pripravili skvelou strategii. Hrajeme doma a nereagujeme na to, jak to chce Julien rozkladat co se tyce matchupu.. Crosby a Letang se rozpadli jak dorostenci, vetsi pulka teamu to ma na haku a jen se veze. Fleury je prej ostrej na treninku :good:

Mam pocit, ze sezona pro me skoncila, uzivejte si to. Tohle proste neni normalni, jakym smerem je nas team rizenej..
idealny scenar po II tr. - bez inkasovaneho golu a do zaverecnej ideme s vedenim 4:1.....

v II tr. sme superovi dovolili vystrelit 7x.....su totalne bezzubi a len vlastnou pikacovinou si to môzeme pokaslat, no po odohratych 2 tr. o nasom triumfe nemam najmensie obavy (klop,klop,klop)
ah Boychuk :doh: uz vidim ranne reci antiboston fans :sarcasm:
ako zacat :D

vedenie v serii 2:0, jediny inkasovany gol z 2 zapasov od top produktivneho muzsta celej profiligy, ktory v tomto 2 zapase vyzeral ako zmoknute kura, neskutocne

ale stale je to len 2:0 a tucniaci uz tragickejsie hrat urcite nebudu a boli to prave oni, ktori v konf.finale v ´91 s nami otacali z 0:2 na konecnych 4:2 a nakoniec sa tesili z :cup:

potrebujeme doma trhnut aspon jedno vitazstvo, vonku nam to islo stale o cosi lepsie, takze netreba lietat v oblakoch, aj ked po vykone a vysledku 6:1 si to dnes dovolit môzeme :)

mega vyhoda na nasej strane - brankari - ti pittsburghski su na mindar, psychika dovi dopo, kvetinka ta je uz definitivne zvädnuta a ci to zvladne Voky! Voky! Voky! (martinko kdeze si?) tazko povedat
Kower » Pon Jún 03, 2013 5:14 pm píše:dnesny zapas je pre Pens DO or DIE cize cakam z ich strany to najlepsie na co maju... uvidime ci to nasi ustoja alebo pripadne ich 'prevalcujeme'
Tak az taky debakel som pod 'prevalcovanim' nemyslel ani ja. Otazka dna je ci mozu v Console Energy Center vypnut chladice ladu alebo sa tam vratime na 5.zapas?
"Sme stastni, ze sme ich takto prehrali. Pittsburgh ma skvely a talentovany tim. V dôlezitych momentoch oboch zápasov nas podrzal skvely Tuukka Rask" Marchand

"Sami sme si zazili, co to je obracat seriu z 0:2 na zapasy, keď prehrate obe domace stretnutia. Preto musime pokracovat v stredu v rovnakej hre ako doteraz" Rask.

btw, odkaz pre martina - pittsburghske kolaciky z Pekařství Řečice chutili znamenite :cookies: Andy nedramatizuj:D
Od roku 1991 sa ziadnemu timu nepodarilo otocit konferencne finale ked prehraval 0-2 na zapasy :cool: . Naposledy to zvladli Pnes proti Bruins :? Snad sa historia nezopakuje!
Boston :klobuk: Krása, krása, krása!

Mimochodem ten tic-tac-toe goal Krejčího. :slintac:
Mna by zaujimala jedna vec. ked striedal Vokoun tak komentator vravel, ze divaci skandovali Vokoun, Vokoun... mne sa skor zdalo, ze skandovali Fleury, Fleury...
Aby sme len nezostali pri basneni o nasom super vykone.

Predovsetkym sa musi Ference uvedomit, ze jeho lahko moze nahradit Bart v obrane, vcera sa mi vobec nepacil, co jeho striedanie to sanca supera, este aj Chara mal vcera dobry den a nijako vazne ma nenatoto. Jednoducho sa musi spamatat, ak nie tak Bart :tada:
Co sa tyka ale Kruga, tak ten je cim dalsi zapas, tym viac hra jak osvedceny matador rokmi oslahany play off. Hoci vcera spravil asi dve chybicky - raz zlomil hokejku a druhy krat hovadsky pekne nahral, ale inac radost na toho chlapca pozerat.
kajo » Uto Máj 28, 2013 11:50 am píše:Boston to bude mať teda veľmi ťažké a jediné mužstvo ktoré vidím reálne poraziť pens v 7 zápasovej sérii sú Kings na Západe. Fandím samozrejme Bruins, ale vidím to na 4:2 pre Pittsburgh
hahahahaha ty si ale debil :hehe:
kajo » úte 04 6, 2013 10:45 píše:
kajo » Uto Máj 28, 2013 11:50 am píše:Boston to bude mať teda veľmi ťažké a jediné mužstvo ktoré vidím reálne poraziť pens v 7 zápasovej sérii sú Kings na Západe. Fandím samozrejme Bruins, ale vidím to na 4:2 pre Pittsburgh
hahahahaha ty si ale debil :hehe:
To porad este muze platit........ :jn:
To moze, ale skore 9:1, nezda sa, ze by to mal Boston nejako tazke :jn:

Neviem, co sa to deje s pens, pre mna to bol favorit na :cup: cislo 1 a teraz hraju takto :jupi: Game 3 bude vyostreny :kajo:
283 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS